Netto stadig lukket – mistanke om mus

Profilbillede
Astrid Bruun

Netto på Levysgade er midlertidig lukket, da man mistænker en lille mus for at være på spil i butikken, du må derfor finde en anden nærbutik, indtil musen er fanget.

Siden mandag har der været et ”lukket” skilt på døren ind til Netto i Levysgade. De er nemlig på udkig efter et skadedyr, der har taget ophold i butikken. Der er en skadedyrsekspert på sagen, skriver Horsens Folkeblad. 

Det er klart, når der er risiko for skadedyr i butikken, så kan den ikke holde åbent. Butikken er derfor nødt til at være lukket, indtil der er en opklaring i sagen. Horsens Folkeblad har talt med en ansvarlig pressemand for Netto-butikkerne, og han fortæller, at der blev spottet en mus i butikken mandag formiddag. 

Og den går ikke. Sker det, skal der lukkes ned. Netto fortæller, at der blev reageret hurtigt og butikken blev straks lukket, og der blev tilkaldt en skadedyrsbekæmper. 

Det er ikke til at vide, hvornår butikken kan åbne igen. Når først musen er fanget, skal der orden i sagerne, og der skal rengøres efter den gældende lovgivning. Det kan godt tage lidt tid, og derfor er butikken i Levysgade lukket på ubestemt tid.

Heldigvis plejer det at være en kamp mellem mus og skadedyrsbekæmper, som musen stort set aldrig vinder. Det er derfor kun et spørgsmål om tid, før den er fanget og oprydningen kan starte. 

Kilde: Redaktionen