Nu rives berygtet bygning ned

Profilbillede
Astrid Bruun

Bygningen på Skolegade 16 har været en del i vælten de sidste år, men nu er det snart slut. Nedrivningen er netop gået i gang og inden længe er huset helt væk.

Der har været snakket og skrevet en del om Skolegade 16 i Horsens de seneste år – og Skolegade 14 for den sag skyld. Begge bygninger har i mange år været nedslidte og klar til nedrivning, men da man ville rive Skolegade 14 ned allerede for en del år siden, kunne det ikke lade sig gøre før bygningen ved siden af blev afstivet, skriver Horsens Folkeblad 

Her var der tale om Skolegade 16, der på daværende tidspunkt havde andre ejere, og de ville ikke være med til at afstive bygningen. Men sidste år blev Skolegade 16 solgt, og så kom der gang i processen. 

Begge hus skal nu rives ned, og i første omgang starter man med Skolegade 16, og så følger nabobygningen trop snarest.

Horsens Folkeblad har været i kontakt med den nye ejer af nummer 16, der oplyser, at han gerne vil opføre en ny bygning, når den gamle er revet ned. Her er tanken at opføre en bygning, der kan rumme fire lejemål.

Der kommer altså nyt liv i Skolegade, så snart det gamle er revet ned. Og efter mange års tovtrækkeri ser det ud til, at der endelig er roligere tider på vej til den del af gaden. 

Kilde: Redaktionen