Nu skydes julen i gang: Plantorama i Horsens inviterer til eventyrligt julemarked

Foto: epicent.dk .
Profilbillede

Plantorama i Horsens slår nu dørene op til et eventyrligt julemarked, hvor børn som voksne kan komme i den helt rigtige stemning frem mod juletiden, der sig hastigt nærmer.

Med under to måneder til jul kan vi ikke vente længere. Plantorama i Horsens er kommet i julestemning, og det bliver på ingen måde en stille og rolig indflyvning til årets store højtid. Fra nu af og frem til jul er der nemlig skruet helt op for julelysene.

Følg toget på rejsen gennem julelandskabet, og oplev ægte julemagi i den eventyrlige juleudstilling, der både byder på julemænd, nisser, smukke julevarer og alt, hvad man skal bruge af gran, kogler, ler og lys til julens dekorationer.


Foto: Massere af smukt julepynt hos Plantorama 

"I Plantorama elsker vi julen, og det må vores julemarked rigtig gerne afspejle. Med vores eventyrlige udstilling kan både børn og voksne få én på opleveren, og vi håber selvfølgelig, at så mange som muligt vil slå et smut forbi," siger centerchefen i Plantorama i Horsens.


Foto: Flotte julevarer i Plantorama 

Du kan besøge julemarkedet i Plantorama i Horsens frem til jul, og det er ganske gratis. 

Og er du tidligt ude, kan du i weekenden den 16. og 17. oktober spare 20 procent på samtlige julevarer.

Plantorama er – med 13 store centre fordelt over hele landet – Danmarks største kæde af oplevelsescentre.
Centrene byder på et væld af blomster, planter, oplevelser og inspiration for hele familien. www.plantorama.dk

Kilde: epicent.dk
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.