Ny modelhobby-butik i gammel legetøjsbutik

Profilbillede

Efter at Kids Coolshop er flyttet i store nye lokaler i Bytorv Horsens, har ejeren valgt at åbne en nichebutik i de gamle lokaler i Hospitalsgade.

Hvorfor ikke udnytte tomme lokaler til noget fornuftigt – sådan kan ejeren af Kids Coolshop have tænkt, da han flyttede sit legeunivers fra Hospitalsgade til Bytorv Horsens. Søren Nielsen har i hvert fald åbnet en nichebutik i sine gamle lokaler, der stod tomme efter flytningen af Kids Coolshop, skriver Horsens Posten.

Den nye butik er en modelhobby-butik med fokus på nichevarer og et hjørne til outlet varer, fortæller ejeren til avisen. Navnet på butikken bliver ”Legeland” – et navn mange fra Horsens formentlig vil forbinde med netop disse lokaler i Hospitalsgade. Det hed den gamle legetøjsbutik på adressen nemlig i mange år, og nu er navnet altså tilbage. 

Lige nu vides det ikke præcis, hvornår butikken åbner. Der mangler stadig at komme styr på betalingsløsningen, men når det er klaret, så kan butikken åbne for kunder.

Ejeren forventer, at der kommer flere voksne end børn i den nye butik, da det ofte er dem, der er på jagt efter modeltogbaner og modeltog, som vil være det, der sælges i butikken – udover det lille hjørne med legesager, hvis der skulle komme børn med ind i butikken.

Kilde: Horsens Posten