Nyd en rolig stund med højtlæsning

Profilbillede

Trænger du til at læne dig tilbage og afskære verden for en stund, så har du en fin mulighed på Horsens Bibliotek, hvor der er højtlæsning af "Et Juleeventyr" den 9. december.

December kan være travl og hektisk med gaveindkøb, arrangementer og mange andre ting, der fylder. Det kan være både skønt og også en anelse udmattende, og det kan derfor være nødvendigt at trække stikket en gang eller to i løbet af måneden for at komme ned i gear og lade julestemningen snige sig ind på en.

Det kan du gøre på mange måder blandt andet ved at tage med til Litteratursalon den 9. december mellem klokken 11.00 til 12.00 på Horsens Bibliotek. Her vil der blive fortalt om og læst højt af Charles Dickens ”Et juleeventyr”.

Det er om noget en historie, der er forbundet med julen. En ægte klassiker, og du vil næsten ikke kunne undgå at komme i julestemning, når du sidder og lytter til de velkendte passager i bogen.

Brug en time på biblioteket og gå derfra med lettere skridt og et bedre julehumør – klar til at kaste dig over juleforberedelserne med fornyet energi.  

Det er gratis at deltage – du skal blot møde op. 

Kilde: Horsens Kommunes Biblioteker: "Litteratursalon: Et juleeventyr"
Flere artikler