Oasen Mad & Oplevelser skaber de bedste rammer for det gode selskab

Foto: Privat. Siden 2005 har ægteparret, Dorthe og Lars, sammen med deres dygtige personale, sørget for, at folk fra Horsens og omegn har haft et hyggeligt sted at holde fester, møder og andre sammenkomster med god, ærlig mad og venlig betjening.
Profilbillede
dato

Da Dorthe og Lars i 1990 åbnede en café i Biledgaardcentret, var det på daværende tidspunkt et fransk inspireret koncept, hvor ‘baguettes’ og ‘croissanter’ var nye boller på suppen - og en kaffe med mælk pludselig var mere ‘in’, når den serveredes som café au lait.
Stille og støt gjorde caféerne indtog i de danske byers gader og stræder - og mange menneskers hjerter.

Det samme gjorde sig gældende for Café Oasen i Horsens, der dengang var byens næststørste café - og som sidenhen blev springbræt til indehavernes nuværende selskabsrestaurant: Oasen Mad & Oplevelser.

“Vi spejdede en del til caféerne i Aarhus - hvilke koncepter og idéer de lykkedes med”, husker Dorthe, der sammen med Lars nåede at drive cafeén i 15 succesfulde år, indtil Biledgaardcentret blev solgt og kædebutikkerne overtog caféens beliggenhed.

Foto: Privat // Holdes festen hjemme i egne rammer, leveres præcis samme kvalitet direkte til spisebordet. Oasen Mad & Oplevelser kan levere mad fra 10-1.000 personer.

I 2005 købte de tidligere caféindhavere Dagnæs Sognegård, hvorefter lokalerne gennemgik en omfattende renovering.

“Vi lavede selskabslokaler i henholdsvis den gamle kostald og på det gamle høloft”, fortæller Dorthe med et smil, mens hun tilføjer, at der i stalden er plads til 120 personer og ‘loftet’ kan rumme 40 personer.

Blot nogle få år senere stod der igen ombygning på programmet.
En velkomststue, samt et nyt stort køkken, blev på moderne vis tilføjet sognegårdens matrikel.

Med udvidelsen af køkkenet, som i bund grund er virksomhedens ‘kerne’, fik Lars ansat en ekstra kok. Efterspørgslen til ‘mad ud af huset’ blev mere end, hvad én kok kunne nå at følge med til:

“Vi ansatte Søren som ekstra kok - og hans gastronomiske arbejdsevner har vi haft glæden af i ikke mindre end 15 år”, lyder det med stor tilfredshed fra indehaverne.

Foto: Privat // Hos Oasen Mad & Oplevelser kan kunderne stole på, at alt er hjemmelavet, at råvarerne er friske, og hver eneste bid er omhyggeligt tilberedt. 

Ydermere har Dorthe haft ansat Torben i de seneste 6 år, som er udlært tjener, og som hun selv udtrykker, er uundværlig i dén del af foretagendet:

“God og stabil arbejdskraft er en absolut nødvendighed i vores branche, og vi sætter derfor stor pris på at være i besiddelse af et par ‘erfarne kendere’, som ved, hvad der skal til”, forklarer Dorthe, og refererer blandt andet til branchens arbejdstider, samt de ansattes arbejdsindsats og vilkår.

“Vi befinder os uden tvivl på ‘rette hylde’ - det har vi kunnet konstatere efter de sidste par års restriktioner, hvor vi i perioder har måttet lukke helt ned”, fortæller Dorthe og uddyber på godt jysk:

“Det hele kom lidt ‘på afstand’.. Vi blev revet væk fra vores vante hverdag og gøremål - og vi savnede det med det samme. Vi overvejede en ‘helikoptervurdering’ - skulle vi lave noget om eller gøre noget anderledes - men vi konstaterede hurtigt, at vi er fagligt dygtige. Og vi er gode til dét, vi gør”.

Foto: Privat // Oasen Mad & Oplevelser sætter en ære i at kunne tilbyde ærlig, hjemmelavet mad i trygge og afslappede omgivelser. 

At drive en selskabsrestaurant med dertilhørende mad ud af huset er en hård branche. 
Det kræver et personale, som ikke mindst har flair for service og gæstfrihed, men som også formår at samarbejde i pressede situationer - og som aldrig er langt fra et smil.

“Vores arbejdsopgaver fortsætter, når de fleste andre holder fri”, siger Dorthe uden et kny, mens hun hentyder til festlige begivenheder, mindre eller større selskaber, som oftest ligger på weekends- eller på hverdagsaftener, og som kræver enormt mange forberedelser:

“Vores personale har en høj faglighed og et mangeårigt kendskab til branchens vilkår. Blandt vores team af rengøringspersonale, tjenere og ‘løsarbejdere’ har vi erfarne folk, som har været her i mere end 15 år”. 

Oasen Mad & Oplevelser leverer ofte mad ud af huset til AC Horsens hjemmekampe, samt andre sportslige arrangementer i byen, der også tæller basketklubben, HIC og håndboldklubben, HH.

“Når vi oplever støtte og opbakning fra de store klubber - hvis aktivitet er yderst vigtig for hele Horsens – ønsker vi naturligvis at imødekomme og gengælde det. Ej at forglemme vores trofaste kunder fra Bridgeklubben i Absalonsgade, som vi med glæde også leverer mad til”, fortæller Dorthe med et smil.

Foto: Privat // Kokkene hos Oasen Mad & Oplevelser sammensætter en tallerken med specialiteter, som gør sig perfekt til uformelle, afslappede sammenkomster. 

Så vidt det er muligt, indkøbes råvarerne fra primært østjyske leverandører, men i nogle tilfælde må der skæves til andre jyske landsdele. 

“Vi indkøber danske produkter og dansk kød, danske specialiteter og miljørigtige produkter - og det er overordnet vores måde, hvorpå vi aktivt imødegår den bæredygtige omstilling”, slutter indehaverne af Oasen Mad & Oplevelser.

Book dit næste selskabslokale hos Oasen Mad & Oplevelser
Mad ud af huset kan ske ved bestillinger på mellem 10-1.000 kuverter.
Valg af mad og sammensætningen af menuer tilpasses altid kundens ønsker.

Oasen er stedet, hvor I holder festen, men altid føler jer hjemme.

Foto: Privat // Skal du holde festen hjemme? Vil du være sikker på, at menuen ta´r kegler? Oasen Mad & Oplevelser leverer maden direkte fra eget køkken til dit spisebord.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Redaktionen