Den indiske madkultur byder på en verden af krydderier og smagsoplevelser, der adskiller sig markant fra de europæiske køkkener. Denne aften på Stensballeskolen vil deltagerne få mulighed for at udforske de unikke krydderier som kardemomme, spidskommen, koriander, granatæblekerner, muskatnød og gurkemeje.
En aften med smag og duftMadlavningen vil fylde lokalet med forførende dufte, der naturligt leder op til indtagelsen af de nytilberedte måltider. Der vil blive lavet forskellige retter, både til hverdagsbrug og festlige lejligheder, der kan inspirere til at integrere mere variation i det danske køkken.
Praktiske tips og rådDeltagerne opfordres til at medbringe bøtter eller poser til eventuelle rester, samt egen kokkekniv og drikkevarer. Udgifterne til råvarerne er inkluderet i kursusgebyret, så der er ingen ekstra omkostninger for deltagerne.
Praktisk information
Dato: Onsdag 13. november 2024
Tid: Kl. 17:00
Sted: Stensballeskolen, Bygaden 59, 8700 Horsens
Arrangør: AOF Horsens-Hedensted Aftenskole
Målgruppe: Alle
Underviser: Anne-Mette Zacho
Hold: 3824219003
Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her