Oprykning til Horsens HKs U15 piger

U15 piger 1. division: Horsens HK – Aars HK 20-18
dato

Inden weekendens kamp var Horsens HKs U15 piger sikret oprykning til 1. division A, så holdet også efter jul spiller i landets bedste række. Måske var det derfor, at intensiteten manglede i weekendens kamp.

Af: H. Nørby

Spillet var ikke prangende fra hjemmeholdets side, men alligevel blev det aldrig rigtig spændende søndag i Dagnæs-hallen, hvor Horsens HK tog imod Aars HK.

Man sad hele tiden med en fornemmelse af, at Horsens HK kunne skrue op for tempoet og ned for fejlprocenten. Det skete dog aldrig denne søndag, hvor de mange tilskuere ellers nok kunne trænge til noget at lune sig på efter turen til hallen i snevejr. Derfor endte det blot med en sejr på to mål og en stilling på 20-18.

U15 pigerne fra Horsens HK ender på en delt førsteplads i puljen og er derfor også at finde i landets bedste række efter jul.

I dag bar det præg af, at der ikke rigtigt var noget at spille for. Men til gengæld gav det os mulighed for at prøve lidt nyt af og det har vi også brug for, inden der venter masser af svære kampe efter nytår. Heldigvis har vi en pokalkamp inden jul, så vi har chancen for at slutte denne del af sæsonen godt af spillemæssigt. Det går vi efter”, udtaler trænerteamets Michael Bladt.

Kilde: Redaktionen
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.