Overlegen sejr til Horsens HKs U15-piger

dato

Efter en tæt affære i det første opgør mod Silkeborg-Voel, så var der tirsdag aften forventning om endnu et nervepirrende opgør, da Horsens HKs U15 piger i 1. division spillede returkamp i Dagnæshallen. Men sådan skulle det ikke gå.

Af: Helle Nørby

Horsens-pigerne var nemlig klar fra start og endnu engang banede et helt fantastisk forsvarsspil vejen til sejr. Silkeborg-pigerne var nærmest rådvilde i første halvleg og kom kun til meget få kvalificerede afslutninger. Og samtidig genererede fine kombinationer og træfsikre Horsens-piger mål i den anden ende. Det betød en pauseføring på 12-4.

Efter pausen var føringen hurtigt på 10 mål, men selvom der gik lidt grus i angrebsmaskineriet i løbet af de sidste 20 minutter, fordi Silkeborg-Voel pressede på og kæmpede for at ændre kampbilledet, så blev der aldrig tvivl om kampens udfald. Det endte med en overlegen sejr på 26-19 til Horsens HK.

Der var vist ingen, der havde regnet med, at det skulle blive sådan en type kamp. Det er jo helt vildt, at vi kan holde Silkeborg-Voel på kun 4 scoringer i første halvleg. Det har de vist aldrig prøvet før”, udtaler trænerteamets Bo Vesterholm.

Kilde: Redaktionen
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.