Paw Hedegaard Amdisen stiller op for SF

Paw Hedegaard Amdisen stiller op for SF
Profilbillede

Blå bog

Paw Hedegaard Amdisen er 45 år gammel og stiller op for SF.

Han har boet i Horsens Kommune siden 2004, nuværende bor han i Torsted

Hvad betyder Horsens Kommune?
Jeg er ikke født og opvokset i Horsens Kommune, men er tilflytter. Alligevel holder jeg rigtig meget af Horsens Kommune, som er en dynamisk kommune, hvor man i fællesskab har arbejdet for og er kommet i mål med at udvikle kommunen utrolig meget. Desuden er det en smuk kommune med mange rigtig skønne naturområder og spændende oplevelser.

Hvorfor stiller du op til kommunalvalg 2021?
Fordi jeg gerne vil være med til fortsat at udvikle Horsens Kommune i en positiv retning, hvor vi bliver endnu bedre til at udvikle med omtanke - have fokus på kernevelfærden og løfte vores ansvar i den grønne omstilling.

Hvad er dine politiske mærkesager?
- Bedre rammer for vores børn i dagtilbud og skoler og borgere med brug for fællesskabets hjælp.

- Fokus på kvalitetsnormeringer, der giver frontpersonalet rum til at udfolde deres faglighed – Lokalt ansvar for den grønne omstilling.

- Fokus på at omsætte ambitiøse mål til handling – Et mere bæredygtigt lokalsamfund. Fokus på at bekæmpe social ulighed og give naturen bedre vilkår.

Hvad er det første, du vil gå i gang med, hvis du bliver valgt?
At sætte turbo på den grønne omstilling og kommunens klimaindsats.

Hvad er dine fritidsinteresser?
Jeg interesserer mig for madlavning, gode gåture i naturen, svampejagt (når årstiden er til det). Og ellers så løber jeg og prøver at holde mig opdateret og orienteret ved at læse gode fagbøger og nu og da også en roman, men jeg har også en svaghed for en god TV-krimi.

Eventuelle politiske holdninger og meninger i dette portræt tilhører kandidaten og er derfor ikke et udtryk for redaktionens holdning og mening
Kilde: Paw Hedegaard Amdisen