Piann måtte hjælpe kendis med problemer: “Efter 27 år elsker jeg stadig det arbejder med”

Her ses pigerne med en god håndfuld nyuddannede massører (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

Piann Kolling er indehaver af massørskolen Jysk Fysiologisk Sundhedscenter & Massageinstitut, og det gjorde hun fordi hun savnede kvalitet af behandlinger, som ofte forsvandt på bekostning af indtjening. I denne artikel har du mulighed for at lære Piann bedre at kende.

Det er nu over 27 år siden, at Piann startede massørskolen, Jysk Fysiologisk Massage Institut, og her var det vigtigt for hende at indtjeningen ikke stod i første række. Piann mente, at der manglede kvalitet:

“Jeg har altid gerne villet arbejde med mennesker. Efter jeg selv har opsøgt flere behandlere, og arbejdet på en anden skole som underviser i massage, syntes jeg dog det var indtjening og ikke kvalitet de gik efter, derfor lavede jeg min egen massørskole: Jysk Fysiologisk Massage Institut.”

“Her har jeg valgt at censor er ortopædkirurg og underviserne er sygeplejesker, for hele tiden at blive inspireret og forbedre mine uddannelser og kurser, samt inspirere mig selv til at tage nye uddannelser og være den bedste udgave af mig”, fortæller hun.

Elsker sit arbejde hver dag
Piann kan i dag kalde sig massørskoleindehaver, massageterapeut, idrætsfysiolog, zoneterapeut, akupunktør og mere endnu. Men vigtigst af alt er det, at hun svinger taktstokken således, at så mange mennesker som muligt kan få den behandling, de behøver. Klienternes resultat er det vigtigste for hende:

“Jeg er ejer af stedet, og min målsætning er bla at uddanne de dygtigste behandlere, og som behandler at hjælpe og gøre en forskel for mennesker der døjer i bevægeapparatet. Jeg arbejder med hjertet på rette sted, og siger fra hvis jeg ikke mener mine kompetancer slår til. Vigtigst er at klienten får resultat.”

“Stedet er opbygget fra bunden, og allerede når klienten kommer ind føler de sig velkommen og i gode hænder.”

Når Piann bliver spurgt, hvad det bedste er ved at arbejde i Jysk Fysiologisk Sundhedscenter & Massageinstitut lyder svaret:

“Det bedste ved mit arbejde er, at jeg efter 27 år stadig elsker det jeg arbejder med. Kun glade klienter, og det gør at min dag bliver fantastisk. Min chef er et godt menneske”, siger Piann med et glimt i øjet.

Kendis havde brug for hjælp inden koncert
En særlig historie står frem, når Piann tænker tilbage i tiden. Men upåagtet hvem der ringer, så bliver det ene menneske ikke prioriteret over en anden. Piann husker tilbage på en sjov historie, hvor en kendis fik akut brug for hendes ekspertise:

“Engang blev jeg ringet op fra et hotel i Aarhus, da de havde en kendis der ikke kunne synge igennem, til en koncert samme aften. Han havde haft to massører ude, som havde sagt, at hvis det ikke hjalp det de kunne, så skulle de have fat i mig.”

“Det der var sjovt i det var, at ham der ringede ikke kunne forstå, at mine faste kunder ikke kunne flyttes, og derfor måtte den kendis vente til fyraften, før han fik sin behandling. Jeg behandler ikke kun for at tjene penge, jeg gør det for at gøre en forskel.”

Du finder meget mere om Jysk Fysiologisk Sundhedscenter & Massageinstitut på deres Facebookside og hjemmeside.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Jysk Fysiologisk Sundhedscenter & Massageinstitut