Pohl tilbage for reserverne mod FCM

Profilbillede
dato

AC Horsens’ reserver bød mandag eftermiddag ulvene fra Midtjyllands reserver velkommen på CASA Arena Horsens. Det blev til en regulær afklapsning af ulvene. der blev sendt hjem til Herning med et 4-1 nederlag.

Det var et Horsens-reservehold, der var i hopla, da FC Midtjyllands reserver gæstede CASA Arena Horsens. Jannik Pohl var tilbage for reservene, men havde ikke den store indflydelse på kampens forløb.

Horsens’ Muamer Brajanac startede – hvad der endte med at være en magisk optræden af den tidligere u19-landsholdsspiller – som lyn og torden. Efter tre minutter fremtvang han et straffespark, som Aron Sigurdarson glædeligt sparkede i kassen til 1-0.

Det skulle dog ikke være helt let, da Midtjyderne reducerede til 1-1 efter 22 minutters spil efter et hovedstød.

AC Horsens’ reservehold gav dog ikke op efter den lille mavepuster, og kort før pausen spillede Siguardarson bolden til Brajanac som var fri i højre side af banen, hvorefter han sendte et lavt indlæg ind i feltet, som keeperen lige akkurat ikke kunne få gelejdet væk, så stop Tonny Brochmann klar til at eksekvere indlægget til pausestillingen 2-1.

Der skulle ikke gå lang tid efter pausen, før Brajanac var på fare igen. Efter godt spil fandt han Sigurdason inde i målfeltet, der udnyttede de fine takter fra Brajanac til stillingen 3-1 til de gule.

Sidste bemærkelsesværdige øjeblik i kampen faldt i det 77. minut. Tidligere FCM-spiller og U19-talentet Angelo Nehmé tryllede med bolden og hypnotiserede FCM forsvaret og skød bolden i netmaskerne til 4-1.