Populær Horsens-virksomhed vokser og vokser

Profilbillede

DKI Logistics i Horsens har i den grad vokseværk. Det er ikke blot lageret, der bliver større, men også antallet af medarbejdere og ikke mindst de sorte tal på bundlinjen. 

I hele 21 år har virksomheden DKI Logistics arbejdet på at glæde sine kunder med tredjeparts logistik. Med stifter og administrerende direktør Preben Borregaard ved roret, så er der dømt fuld fart frem på alle parametre.

Horsens-virksomheden er gennem årene blevet så populær, at det er næsten svært at følge med. Den store efterspørgsel efter virksomhedens ydelser har gjort det nødvendigt både at udvide, men i høj grad også at løbe stærkt.

Større medarbejderstab, lager og indtjening
Det er blevet til hele seks udvidelser på blot fire år. Virksomheden har både måtte udvide lagerpladsen, automatisere for at følge med behovet samt ansætte flere medarbejdere.

Alene sidste år ansatte DKI Logistics 56 nye medarbejdere. Og udviklingen holder ikke her. Der er fuld fart på virksomhedens ydelser – i den sådan grad at lagerpladsen konstant udvides.

Tallet på bundlinjen er da heldigvis også fuldt med. Sidste år blev indtjeningen mere end tredoblet. Og det stopper ikke her. 

Her er i den grad en virksomhed, der gør byen godt – både med service, omdømme, arbejdspladser og indtjening.

Kilde: Horsens Folkeblad