BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Er du praktisk anlagt, har du erfaring fra et storkøkken, har du stort overblik og kan du lide afveklsende opgaver, som ikke hele tiden indebærer madlavning - så er det netop dig vi leder efter.
Alsidige opgaver på tværs af hele hospitalet
Vores nye medarbejder har en kostfaglig baggrund og har praktisk erfaring - gerne fra storkøkkenverdenen. Der er tale om en praktik funktion, kombineret med mindre administrative og koordinerende opgaver.
De primære arbejdsopgaver vil være:
- Bestilling af varer på alle sengeafsnittene, herunder mad, kolonialvarer, drikkevarer og porcelæn
- Hjælpe og støtte serviceassistenterne på alle afdelinger i opgaver relateret til Hospitalskøkkenet
- Være bindeled mellem sengeafsnittene og Hospitalskøkkenet
- Egenkontrol i afdelingskøkkenerne
- Stor fokus på mindskning af madspild og på, at der bliver fulgt op på Hospitalskøkkenets øvrige bæredygtige målsætninger i afdelingskøkkenerne
- Ad hoc. opgaver
Derudover er vores nye kollega på mange måder hospitalskøkkenet ansigt udadtil, og er derfor særdeles imødekommende, tålmodig og har smil på læben - så meget at det både kan ses og også høres gennem telefonen, hvor der dagligt er mange opkald om stort og småt.
Vores nye kollega er et udpræget ordensmenneske, er struktureret og kan li`selvstædige opgaver.
Vores nye kollega er udadvendt og kan tage tingene med et smil, men også være vedholdende og stå fast.
Sidst og ikke mindst er vores nye kollega let til bens, da det er en meget fysisk aktiv funktion med hele hospitalet som arbejdsplads.
Hvad kan vi tilbyde dig:
Vi er et køkken, som ikke er bange for at udvikle og forandre. Derfor vil der også løbende være mulighed for at ændre og videreudvikle på stillingen.
Der er tale om en fast stilling 37 timer om ugen. Arbejdstiden er 6.00 - 13.24 fire dage om ugen og en ugentlig vagt fra 11.00 - 18.30. I weekenderne har du som udgangspunkt fri. Der er dog en forventning om, at du i ferietider/højtider og ved akut sygdom kan planlægges med vagter i køkkenet (praktisk køkkenarbejde) eller afløse en weekend.
Om os:
Her i hospitalskøkkenet er vi stolte madhåndværkere, der laver alt fra bunden og af råvarer, der er 92 % økologiske, hvorfor vi kan prale af et økologisk spisemærke i guld. Vi er endvidere nomineret til årets køkkenpris 2024.
Vi er en medarbejdergruppe, der favner bredt, men fælles for os alle er det, at vi altid sætter patienten og personalet i centrum. Vi har en innovativ atmosfære i køkkenet og udvikler os hele tiden. Vi har et godt og sjovt samarbejde på tværs af mange faggrupper og der er en afslappet og god jargon.
Vi yder naturligvis en grundig oplæring til alle vores nye kollegaer.
Kig evt. på vores aktive FaceBook side, og se lidt om hvad vi laver:
Køkkenet på Regionshospitalet Horsens.
Har ovenstående fanget din interesse så send os venligst en
ansøgning så hurtigt som muligt og senest den 27/8 2024 via nedenstående link.
Vi afholder samtaler løbende.
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst samt efter reglerne om ny løn.
Yderligere oplysninger om stillingen kan indhentes hos ledende økonoma Jane Vase 29351036 eller Karen Bundgaard 78427431
Ansættelse er betinget af en tilfredsstillende børneattest.
Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling.
Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret.
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Horsens Kommune
-Virksomheden tilbyder:
-Arbejdsgiver:
Region Midtjylland, Sundvej 30, 8700 Horsens
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 27-08-2024; - ansøgningsfristen er overskredet
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6096945