Refvik gik forrest da Horsens HK-pigerne leverede et godt comeback

(Foto: M. Just)
Profilbillede
dato

Horsens HKs U15-piger kæmpede sig til et uafgjort resultat på 20-20 mod IF Stjernen Odense, efter at have været bagud med tre mål ved pausen.

Kampen startede nervøst for Horsens HKs U15-piger, og de kom hurtigt bagud med et par mål. Horsens HK-spiller, Astrid Borregård, mener dog også, at holdet kunne have gjort det bedre og at de små ting fik stor betydning i kampen.

“Det vi kunne have gjort bedre. Det var helt klart det tekniske med afleveringer, gribelse, og færre afbrændere. Det var nogle små ting, som alligevel fik stor betydning. Et mål, viljestyrke og minimaler var afgørende, for at hive sejren hjem. Vi er ærgerlige over ikke at kunne hive sejren hjem,” lyder det fra Astrid.

Holdets træner, Benny Brandt, var enig i, at holdet kunne have gjort det bedre og mener at 1. halvleg endte med at koste sejren. Men han roer også holdets indpisker, Alberte Refvik, for hendes indsats på banen.

“Dårlig 1. halvleg kostede sejren, men en god 2. halvleg med fight og godt forsvarsspil gav uafgjort. Alberte Refvik er vores indpisker. I anden halvleg fik hun sit gennembrud som stregspiller med 4 mål.”

Mandag den 20. marts skal Horsens HK møde Fredericia HK. Kampen fløjtes i gang klokken 18:30 i Dagnæs Hallen.

Kampens resultat: 20-20
Række: U15 Piger 1. Division B

Kilde: Træner Benny Brandt, Horsens HK - U15 Piger 1. Division B