Revanche til U15-pigerne fra Horsens HK

Foto: U15 Piger 1. Division: Horsens HK – HEI: 17-14.

Efter en svær udekamp og et nederlag mod HEI i sidste weekend var det et revanchesultent U15 hold, der gik på banen i Dagnæshallen søndag eftermiddag. Og det blev til revanche efter en hård og intens fight. Horsens HK kunne gå fra banen med en sejr på 17-14.

Af: Helle Nørby

Det var et stærkt spillende forsvar, der banede vejen for sejren i topkampen mod HEI. De mange fremmødte tilskuere kunne med fornøjelse se, hvordan der blev knoklet og kæmpet for hver en bold af Horsens-holdet. Det blev derfor aldrig en målrig affære, men det var håndbold på højt plan og med masser af intensitet af to meget dygtige håndboldhold.

Hvis smilet manglede efter nederlaget i sidste weekend, så var det til gengæld større end nogensinde før, da den store og koncentrerede indsats kastede to point af sig ved kampens slutfløjt.

Når vi dækker sådan her og et dygtigt angrebshold som HEI kun laver 14 mål på 50 minutter, så er vi godt nok svære at slå. Det er hårdt at dække så godt op, men pigerne gjorde det fantastisk”, udtaler trænerteamets Michael Bladt.

Horsens HK og HEI har nu lige mange point og er pt begge placeret på de eftertragtede pladser om at spille i 1. division A efter nytår. Horsens-pigerne har endnu en hård kamp i vente tirsdag aften, hvor Silkeborg-Voel er modstanderen.

Kilde: Redaktionen
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.