Sarah Lanoix var flyvende trods Horsens HK-nederlag

Horsens HK U15 Piger (Foto: Michael Just)
Profilbillede
dato

Søndagens opgør mellem Horsens HK og GOG/Oure endte i et ærgerligt nederlag på hjemmebane til U15-pigerne fra Horsens HK.

Horsens HK-pigerne spillede en utroligt flot 1. halvleg, men 2. halvleg var, bogstavelig talt, stolpe ud for pigerne:

“Det er en skuffelse. Vi førte 13-10 ved pausen, og spillede flot. Men i 2. halvleg blev vi for ivrige og satsede. Seks stolpeskud og syv tekniske fejl - det kostede sejren. Vi skal holde hovedet koldt, når vi bliver presset.”

På trods af nederlaget til GOG/Oure, er der alligevel visse lyspunkter fra kampen, hvor særligt én af Horsens-pigerne spillede en stor kamp:

“Sarah Lanoix-Warrer scorede otte mål, og er i rivende udvikling.”

Horsens HK-spillerne, giver også deres reaktion på kampen, og de var meget enige:

“Der var skuffelse og tavshed i omklædningsrummet efter kampen.”

Den næste modstander, mandskabet fra Horsens HK møder, er DHG Odense. De spiller på Dagnæs Hallen søndag den 6. november med kampstart klokken 16:00.

Kampens resultat: 19-27 til GOG/Oure
Række: U15 Piger 1. Division

Kilde: Cheftræner Benny Brandt, Horsens HK - U15 Piger 1. Division