Seneste regnskab fra ATRIO ARKITEKTER ApS og 4 andre lokale virksomheder

Kilde: Erhvervsstyrelsen
Profilbillede
Søren Martin Mørch

ATRIO ARKITEKTER ApS i Horsens kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 99.497 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde ATRIO ARKITEKTER ApS en bruttofortjeneste på 1,8 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,8 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


TRUCK CENTER HORSENS ApS i Horsens kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 39.663 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. oktober 2019 til 30. september 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde TRUCK CENTER HORSENS ApS en bruttofortjeneste på 1,9 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 2,0 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


TORNTOFT OG MORTENSEN A/S i Horsens kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 4,8 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. oktober 2019 til 30. september 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde TORNTOFT OG MORTENSEN A/S en bruttofortjeneste på 49,5 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 44,0 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Olivias ApS i Horsens kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 241.112 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde Olivias ApS en bruttofortjeneste på 572.658 kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,3 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


MA FLEXTRAFIK APS i Horsens kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på -242.551 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde MA FLEXTRAFIK APS en bruttofortjeneste på 3,0 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 2,2 millioner kroner.


Denne artikel er skrevet af Søren Martin Mørch og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Erhvervsstyrelsen.
Mød redaktionen
Profilbillede
Rebecca Sejer Werge redaktion@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Linea Topp Jakobsen lj@heymate.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Flere artikler