Seneste regnskab fra BMC AUTO A/S og 4 andre lokale virksomheder

Kilde: Erhvervsstyrelsen

BMC AUTO A/S i Horsens kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 1,8 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. april 2019 til 31. marts 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde BMC AUTO A/S en bruttofortjeneste på 7,0 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 5,5 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


ALRØVEJ AUTO & ELEKTRO ApS i Horsens kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 228.161 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde ALRØVEJ AUTO & ELEKTRO ApS en bruttofortjeneste på 2,9 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 2,9 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


TØMRERFIRMAET SKOV A/S i Horsens kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 1,3 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde TØMRERFIRMAET SKOV A/S en bruttofortjeneste på 4,4 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 4,7 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


KAMII HORSENS ApS i Horsens kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på -172.616 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde KAMII HORSENS ApS en bruttofortjeneste på 2,0 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 2,2 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Sølvsteen Autoteknik ApS i Horsens kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 498.631 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 2. juli 2018 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Mød redaktionen
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Ninna Jalog nj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Flere artikler