Seneste regnskab fra BYGHOLM MASKINSNEDKERI A/S og 4 andre lokale virksomheder

Kilde: Erhvervsstyrelsen
Profilbillede
Søren Martin Mørch

BYGHOLM MASKINSNEDKERI A/S i Horsens kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 60.221 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde BYGHOLM MASKINSNEDKERI A/S en bruttofortjeneste på 6,5 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 6,1 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


FAHLÉN VVS & BLIK ApS i Horsens kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 825.115 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde FAHLÉN VVS & BLIK ApS en bruttofortjeneste på 2,8 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 3,9 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Finnemann ApS i Horsens kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 250.036 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. oktober 2019 til 30. september 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde Finnemann ApS en bruttofortjeneste på 811.615 kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,1 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


HANSTED TØMRER- OG SNEDKERFORRETNING A/S i Horsens kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 1,5 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde HANSTED TØMRER- OG SNEDKERFORRETNING A/S en bruttofortjeneste på 7,9 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 7,1 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


ROESGAARD A/S i Horsens kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 1,3 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde ROESGAARD A/S en bruttofortjeneste på 3,3 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 3,4 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Denne artikel er skrevet af Søren Martin Mørch og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Erhvervsstyrelsen.
Mød redaktionen
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Flere artikler