Seneste regnskab fra CAFE MELSON ApS og 4 andre lokale virksomheder

Profilbillede
dato

CAFE MELSON ApS i Horsens kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 232.769 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde CAFE MELSON ApS en bruttofortjeneste på 1,7 mio. kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,6 mio. kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


RØDE BRO AUTOLAKERING ApS i Horsens kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 2,1 mio. kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. oktober 2019 til 30. september 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde RØDE BRO AUTOLAKERING ApS en bruttofortjeneste på 6,5 mio. kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 6,9 mio. kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


EFFEKT LAGERET. HORSENS ApS i Horsens kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 488.114 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde EFFEKT LAGERET. HORSENS ApS en bruttofortjeneste på 2,6 mio. kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 3,4 mio. kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


EDC- EJENDOMSCENTRET HORSENS A/S i Horsens kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 6,4 mio. kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. oktober 2019 til 30. september 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde EDC- EJENDOMSCENTRET HORSENS A/S en bruttofortjeneste på 14,6 mio. kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 15,0 mio. kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


EGEBJERG EL A/S i Horsens kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 1 mio. kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde EGEBJERG EL A/S en bruttofortjeneste på 11,8 mio. kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 12,7 mio. kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Denne artikel er skrevet af Søren Martin Mørch og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Erhvervsstyrelsen.
Kilde: Erhvervsstyrelsen