Sengestudiet i Horsens flytter til større og flottere lokaler

Foto: Stock Photo. Sengestudie flytter fra deres gamle lokale.
Profilbillede

Der er ikke lang tid til, at Sengestudiet skal flytte i nye lokaler den 3. december. De flytter 250 meter længere ned ad gaden til en butik, der er meget større.

Indimellem sker det, at noget som først var træls, viser sig at være meget godt. Sådan har Michael og Annette Jakobsen, der ejer Sengestudiet, haft det med den flytning, som deres forretning i øjeblikket står over for.

De fortæller til Ugeavisen Horsens, at de er blevet opsagt i deres lejemål på Høegh Guldbergs Gade 9. De har haft deres butik på den adresse i 20 år, og var derfor kede af beslutningen, selvom de godt forstår den. Lokalerne trænger nemlig til renovering.

Men kort efter deres opsigelse, faldt de over lokalerne i det gamle iGym, der er placeret på Høegh Guldbergs Gade 3C – og de er helt perfekte til deres butik. Der er 60 procent mere udstillingsareal og fem meter til loftet, fortæller de til avisen. 

Det er altså en markant forbedring af de lokaler, de flytter fra. Det har derfor måske vist sig at være meget godt, at de er blevet tvunget til at flytte. 

Nu rykker de i de nye lokaler og ændrer samtidig på deres udstilling og sortiment, der er grønnere og mere bæredygtigt. De åbner i de nye lokaler den 3. januar 2022.

Kilde: https://horsensposten.e-pages.pub/titles/horsensposten/7980/publications/906/articles/1491357/4/1