Skal du have kørekort inden sommerferien? Tilmeld dig holdstart nu!

Foto: 1driver.dk.
Profilbillede
dato

Drømmer du om at få dit kørekort inden sommerferien? Hos 1Driver.dk er der stadig ledige pladser på forskellige holdstarter for førstegangserhververe.

Hvis bare du er fyldt 16 år og 9 måneder, er du velkommen til at starte din køreuddannelse og stå med kørekortet i hånden inden sommerferien.

"Der er stadig ledige pladser på de forskellige holdstarter for førstegangserhververe. Derfor er der holdstart for dem, der gerne vil have kørekort inden sommerferien," oplyser John Møller fra 1Driver.dk.

Alle, der er mindst 16 år og 9 måneder, kan starte deres køreoplevelse hos 1Driver.dk og være godt på vej mod at opnå deres kørekort inden sommerferien.

Og selvom du ikke kan starte på det kommende hold, behøver du ikke at bekymre dig. 1Driver.dk starter nye hold op hver måned, så du altid kan finde et hold og en tid, der passer dig.

Næste ledige holdstarter er allerede på mandag den 19. februar. Du kan nemt og bekvemt tilmelde dig via dette link: Se hvornår du kan starte

Så hvorfor vente? Grib chancen og tilmeld dig et kørekortshold hos 1Driver.dk i dag.

Uanset om du drømmer om at cruise gennem sommervejret eller blot ønsker at opnå den frihed, som et kørekort giver, så står 1Driver.dk klar til at hjælpe dig med at realisere dine køredrømme.

Du finder meget mere om 1driver.dk på deres Facebookside og hjemmeside.

Kilde: 1driver