Skidt start på kampen fik afgørende betydning i Horsens HK-nederlag

Profilbillede
dato

Horsens HK led et nederlag på hjemmebane mod Skanderborg Håndbold med en slutresultat på 23-32 i en spændende kamp i Dagnæs Hallen.

Træner for hjemmeholdet, Ronni Boy, var skuffet over holdets præstation i første halvleg og mente, at de tabte kampen på grund af manglende mod til at spille frit og aggressivt.

Det kunne spiller Cecilie Husum nikke genkendende til:

“Vi havde en utrolig dårlig start på kampen, hvor der var mangel på gejst fra alle mand. Vi tog dårlige beslutninger både i forsvaret og angrebet. I anden halvleg så det lidt bedre ud. Vi spillede hinanden gode og stod godt i forsvaret. Vi fik sat nogle tacklinger og kampen blev mere jævnbyrdig.”

Ronni Boy fremhævede dog også nogle positive præstationer fra sine spillere. Han roste Maria Jacobsen på stregen for hendes effektive indspil og Celine Grud for hendes flotte spil på højre side. Desuden var han imponeret over Husums præstation i målet i anden halvleg.

Selvom der var nogle lyspunkter i kampen, erkendte Ronni Boy også, at der er områder, der skal forbedres inden næste kamp. Han mener, at holdet skal være mere intense i deres spil og arbejde på at øge tempoet.

"Vi skal være meget mere intense i vores spil," udtalte Ronni Boy om holdets behov for forbedring.

Alt i alt var det en udfordrende kamp for Horsens HK, hvor de desværre ikke formåede at opnå det ønskede resultat.

Næste kamp for Horsens HK er tirsdag 19. december, hvor de skal møde Sønderjyske Ungdom på Dagnæs Hallen. Der er kampstart kl. 19:45.

Kampens resultat: 23-32 til Skanderborg Håndbold
Række: U-19 Pige Liga

Kilde: Træner Ronni Boy, Horsens HK - U-19 Pige Liga