Stensballe IK leverede en super holdpræstation

Profilbillede
dato

Stensballe IK var lørdag draget til Staruphallen for at stjæle point. Efter en hård fight kunne Stensballe IK rejse hjem med en 3-7-sejr og de tre point.

Efter kampen fangede VORES By Horsens Stensballe IKs cheftræner Michael Potempa, til en reaktion på kampens forløb.

En super god kamp, hvor specielt første halvleg var helt lige og bølgede frem og tilbage. Anden halvleg får vi overtaget, og bliver kun lidt presset i perioderne, hvor Starup sætter en ekstra spiller på banen.

Cheftræner Potempa fremhæver, hvorfor de vinder kampen over Starup UIF (H):

Vi spiller os frem til rigtig mange chancer, skabt på en hårdtarbejdende midtbane, og en masse gode løb og afleveringer fra vores forreste.

Michael var glad for sine spilleres præstation ovenpå dagens udesejr.

Ganske enkelt bare en super god holdpræstation.

På lørdag den 12. marts møder Stensballe IK Vinding SF. Kampen fløjtes i gang klokken 10:30 på Vinding Kunstgræsbane.

Kampens resultat: 3-7 til Stensballe IK
Række: U11 Drenge A1 (2011) 8M - Vinter 2021/22

Mål
3'1-0Starup
9'1-1Tristan Potempa
15'1-2Aksel Tejlgaard
20'2-2Starup
24'2-3Aksel Tejlgaard
28'2-4Anton Hedelund
35'2-5Aksel Tejlgaard
43'2-6Aksel Tejlgaard
48'3-6Starup
51'3-7Rasmus Langberg

Kilde: Cheftræner Michael Potempa, Stensballe IK - U11 Drenge A1 (2011) 8M - Vinter 2021/22