Stensballe IK mistede pusten mod Hou

Profilbillede
Alexander Engstrøm Wøhlk

Det var lagt op til et vaskeægte serieboldsopgør søndag eftermiddag i Hou. Stensballe IK's Serie 5 hold var draget udenbys til Odder-forstaden, hvor de var favoritter i opgøret mod hjemmeholdet Hou og Omegns IF. Desværre blev det ikke som udeholdet håbede, da de løb ind i et 4-2 nederlag. 

Stensballe IK's Serie 5-mandskAB skulle søndag eftermiddag forsøge at nedkæmpe Hou og Omegn IF, der var på hjemmebane til søndagens opgør. Desværre lykkes missionen ikke, og udeholdet måtte desværre tage hjem til Stensballe med et 4-2 nederlag i baggagen. 

Spillende træner for Stensballe, Frederik Lind, scorede begge kampens mål for udeholdet i det 10'- og 35' spilminut, men det var ikke nok til en sejr. 

Selvsamme Frederik Lind mener, at de startede stærkt, men havde svært ved at vedligeholde den gode start. 

"Vi kommer rigtig fint ud i de første 10-20 minutter, hvor vi har flere chancer får scoret et mål tidligt. Men vi slipper på gassen og lader Hou komme ind i kampen." 

Resultat kunne i princippet have gået begge veje i søndagens opgør. Men Hou rammer dagen, hvor de sparker alt ind - og Stensballe brænder et straffe og misser 4-5 friløbere.

Trods fire mål fremhæver Frederik Lind sit holds forsvar, der er fine til at lukke af. Desværre var det holdets rygrad, der svigtede. 

"Vores pressspil fungerede ikke i dag, men midtbanen får ikke lukket så godt af, så tit stod forsvaret 5-6 mod 4."

Søndagens 4-2 nederlag betyder, at Stensballe ryger ned på en 3. plads, men stadig med mulighed for oprykning, hvis de vinder de sidste to kampe, og resultaterne går deres vej.

Kampens Resultat: Hou og Omegn IF 4-2 Stensballe IK (Serie 5, 1) 

Kilde: Frederik Lind