Stensballe IK trak sig sejrrigt ud af målfesten i blæsevejr

Profilbillede
dato

Lørdag kl. 11:00 var scenen sat ved Stensballe Hallen, da Stensballe IK sendte Haderslev FK hjem med et 5-4-nederlag.

Derfor var det også en glad og tilfreds Stensballe IK-Cheftræner, der udtalte sig til VORES By Horsens efter kampen.

En svær kamp at spille grundet de meget vindige forhold. Derfor blev det også til en første halvleg på Stensballes præmisser, og en anden halvleg på Haderslevs fortæller Stensballe-træner Michael Potempa, og uddyber, hvad der lykkes.

I første halvleg producerer vi et hav af chancer, og skulle egentlig have ført meget større.

I dag var der især en spiller, der var svær ikke at lægge mærke til. Han brændte banen af, til stor begejstring for Michael Potempa, der siger:

Aksel Tejlgaard var med 4 mål og et oplæg til brormand fuldstændig outstanding. Men jeg så også en konge arbejdsindstats af Anton på midtbanen - han fortjener også ros!

På lørdag den 26. februar møder Stensballe IK Starup UIF (H). Kampen fløjtes i gang klokken 14:00 på Staruphallen.

Kampens resultat: 5-4 til Stensballe IK
Række: U11 Drenge A1 (2011) 8M - Vinter 2021/22

Mål
1'0-1
7'1-1Aksel Tejlgaard
15'2-1Aksel Tejlgaard
20'3-1Aksel Tejlgaard
25'4-1Magnus Tejlgaard
35'4-2
45'4-3
50'4-4
58'5-4Aksel Tejlgaard

Kilde: Cheftræner Michael Potempa, Stensballe IK - U11 Drenge A1 (2011) 8M - Vinter 2021/22