Stensballe IK's Serie 3-herrer triumferer over Odder IGF med sen scoring

I en tæt kamp formåede Stensballe-holdet at sikre sig alle tre point takket være en sen scoring, der sendte dem jublende tilbage til Stensballe (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

Stensballe IKs Serie 3-herrer lagde søndag efteråret ud med at møde Odder IGF, da mandskabet besøgte Spektrum Odder. Her formåede SIK, med en sen scoring, at tage alle tre point med hjem til Stensballe.

Efter en lang sommerpause blev der arbejdet hårdt for at forberede sig til kampen, og holdet demonstrerede en imponerende evne til at holde bolden i egne rækker i visse perioder af kampen. Stensballe-holdet viste, at de er opsatte på at gøre en markant indsats i den kommende sæson.

Dette sejrsresultat vakte stor glæde hos træner Rasmus Lindemann:

“Dejligt med en sejr til at starte efteråret på! Vi gav seniordebut til Amir Staiti. Det er altid godt at se de unge spillere få chancen.”

I målet gjorde Alexander Løkkegaard en fremragende figur med sine sikre indgreb og reflekser, der holdt Odder IGF's angreb i skak.

Holdets dobbelte målscorer, Jeppe Due, viste sig som en nøglefigur i kampen. Han formåede at finde netmaskerne to gange, men burde næsten have haft et hattrick. Jeppe Due havde flere muligheder for assists, men nogle af hans driblinger tog en individuel drejning i stedet for at aflevere bolden.

En af Stensballe IK's debutanter, Simon Skovbjerg, delte også sine tanker om kampen og udtrykte sin glæde over holdets præstation:

“Jeg glæder mig til at se endnu mere bevægelse i de forreste rækker i de kommende kampe, så bliver det rigtig godt!.”

Den gode præstation betyder, at sejrherrerne fra Stensballe IK hiver de tre point med hjem og kan bygge videre på de gode takter indtil de møder Horsens fS torsdag den 24. august. Der er kampstart på Jacobsen Plus - Kunst Arena 2 klokken 19:30.

Kampens resultat: 2-3 til Stensballe IK
Række: Herrer Serie 3

Mål
42'1-0Mads Damsgaard
54'1-1Andreas Revsbech
62'1-2Jeppe Due
74'2-2Tim E. Østergaard
88'2-3Jeppe Due

Kilde: Seniorformand Rasmus Lindemann, Stensballe IK - Herrer Serie 3