Stensballe-pigerne dominerer og tager sejren over ærkerivalerne

Hatting/Torsted/Stensballe IK - Jyllandsserien Kvinder (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

Banen ved Stensballe Hallen var fyldt med spændte tilskuere, da HT/SIK tog imod Horsens Freja i onsdagens lokalbrag.

Allerede efter fem minutter kom hjemmeholdet på tavlen, da Lykke Schou Andersen scorede et flot mål. Men Horsens Freja lod sig ikke slå ud og fik udlignet til 1-1 efter 12 minutter.

Efter en jævnbyrdig første halvleg, hvor begge hold havde chancer, var det Stensballe der trak fra i anden halvleg. Thea Teglgård scorede et flot mål i det 39. minut, og det var tydeligt at se, at Stensballe havde kontrol over kampen.

I de sidste minutter af kampen var det igen Lykke Schou Andersen, der scorede for hjemmeholdet, og Maiken Søndergaard Sørensen lukkede kampen med et flot mål i overtiden. Træner Daniel Rosenqvist var naturligvis meget tilfreds med holdets præstation og fremhævede især Cecilie Jørgensen og Thea Teglgård for deres flotte spil.

“JA TAK! Flot, vigtig, fortjent og taktisk god sejr over vores ærkerivaler! Stolthed over hele linjen, hvor Stensballe var dominerende og vi havde kontrol over kampen i alle 90 minutter. Fantastisk følelse at sætte Horsens Freja til vægs! Stensballe-pigerne er bare de bedste,” siger Rosenqvist og fortsætter:

“Hele holdet fortjener stående bifald, men jeg vil klart fremhæve Cecilie Jørgensen som var bundsolid, og vandt mange dueller på midtbanen. Og så skal vores back Thea Teglgård virkelig også roses. Hun kom på måltavlen, gik ind i tacklingerne og var en stor trussel hele tiden.”

Alt i alt var det en flot sejr til HT/SIK, der nu kan se frem til næste kamp med selvtillid og tro på egne evner. Daniel Rosenqvist ser gerne, at man fortsætter de positive takter:

“Vi scorede på vores chancer, vi fighter over hele banen, vi vandt vores dueller, vi spiller godt sammen i angrebet, og vores forsvar og målmand spillede godt sammen i dag. Pigerne var klar i alle 90 minutter, og havde fuld fokus på opgaven.”

Næste kamp for HT/SIK er torsdag 15. juni, hvor de skal møde AaBK/Løjt/Rødekro på Stensballe Hallen. Der er kampstart kl. 18:30.

Kampens resultat: 4-1 til HT/SIK
Række: Jyllandsserien Kvinder

Kilde: Cheftræner Daniel Rosenqvist, Hatting/Torsted/Stensballe IK - Jyllandsserien Kvinder