Stensballe taber med tenniscifre til topholdet: “Der er meget, der skal arbejdes med”

Stensballe IK - Herrer Serie 2 (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

Lørdag måtte Stensballe IK erkende at de mødte puljens overmand, da de besøgte FC Skanderborg på udebane. Et slukøret Stensballe-mandskab måtte rejse hjem med et 6-1-nederlag i bagagen. 

Seniorformand i Stensballe IK, Rasmus Lindemann, måtte også bøje sig i støvet og anerkende hjemmeholdets præstation.

“Der er vel ikke så meget sige efter et klart nederlag, udover at lykkeønske Skanderborg med sejren,” lyder det fra Lindemann.

Nederlaget har givet trænerteamet noget at tænke over, og han understreger, at der skal arbejdes på nogle ting på træningsbanen.

“Der er meget, der skal arbejdes med på træningsbanen. Bevægelse uden bold, de gode valg med bolden skal øges og fremfor alt vores mindset som gruppe skal sendes i den positive retning.”

Når man taber med tenniscifre kan det være svært at finde positive aspekter, men Lindemann roser Pegani og to indskiftere for den indsats de lagde for dagen.

“Victor Pegani gør sammen med to af indskifterne Frederik Lind og Andreas Revsbech, trods resultatet, en god figur.”

Stensballe IK-spiller, Victor Pegani, giver også sin reaktion på nederlaget:

“Vi skal hjem og have kigget på hvad der var godt, hvad der var skidt og så skal vi tilbage til at kæmpe, som vi har gjort i kampene indtil nu,” understreger Pegani, som var én af de bedre SIK-spillere på banen.

På fredag den 12. maj skal Stensballe IK møde BUF Horsens. Kampen fløjtes i gang klokken 18:30 på Dagnæs murerforretning/Dagnæs stadion.

Kampens resultat: 6-1 til FC Skanderborg
Række: Herrer Serie 2

Kilde: Senior Formand Rasmus Lindemann, Stensballe IK - Herrer Serie 2