Stensikker sejr til Stensballe IK trods uskarphed mod Ikast FC

Profilbillede
dato

Stensballe IK's U11 drenge skulle lørdag forsøge at vinde på udebane over Ikast FC. Kampen bød på hele seks scoringer, men cheftræner for Stensballe IK, Michael Potempa, ønskede flere mål og forlangte større skarphed fra sine spillere efter kampen, som de vandt 2-4.

Det så ud til at blive et spændende opgør, da Ikast FC & Stensballe IK U11-drenge tørnede sammen lørdag middag.

Der skulle da heller ikke gå lang tid, før der kom mål på tavlen, Stensballe IK var ikke blot kommet for at kigge fodbold, det var tydeligt, da de blot efter et kvarter spillet kunne bringe sig foran på et mål af Rasmus Langberg.

Ikke engang ti minutter senere udbyggede de føringen til 0-2 på et mål af Tristan Potempa.

Men målscoringen var ikke færdig i første halvleg. Kort inden pausefløjt kunne Rasmus Langberg tilføje endnu en scoring til sin målkonto, da han udbyggede føringen med en scoring i det 41' spilminut.

Sidste scoring fra Stensballe IK (U11-drenge) faldt i det 52' minut, da Victor BM lukkede og slukkede scoringen med Stensballes fjerde mål, der var nok til, at Stensballe IK kunne rejse hjem fra Ikast med tre point og en nogenlunde tilfreds Michael Potempa, cheftræner for Stensballe IK.

"Jeg ser det som en fuldt fortjent sejr, der dog burde have været større. Vores sammenspil flyder ellers rigtig flot i store dele af kampen, og vi skaber rigtigt mange chancer. Desværre var vores effektivitet i bund, og vi brændte et hav af chancer," udtaler Michael Potempa til Vores Horsens.

Selvom Rasmus Langberg laver to mål i dagens kamp, så var det faktisk Stensballe-IK'målmand Victor Katborg, som Michael Potempa var mest tilfreds med efter dagens kamp.

"Victor Katborg har 3-4 kæmpe redninger, der leder tankerne hen på Kasper Schmeichel"

Kilde: Michael Potempa, cheftræner