Stinne fortæller om hverdagen i Knuds Pølsevogn: “Det er helt klart mine dejlige kunder, der driver mig”

Et billede fra da Knuds Pølsevogn v. Stinne startede med at sælge hotdogs (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

I hjertet af byen, på Vitus Berings Plads, har Knuds Pølsevogn været en fast del af lokalsamfundet i hele 69 år. Men historien om denne populære pølsevogn er ikke bare en historie om lækre pølser og sprøde brød - det er også historien om Stinne, der har arbejdet i vognen siden hun var 15 år gammel, og senere drevet hendes fars værk videre.

Pølsevognen har altid haft en særlig plads i Stinnes hjerte, og da hendes far mærkede, at tiden var inde til at træde tilbage, spurgte han Stinne, om hun var interesseret i at overtage. 

“Pølsevognen har været i familien i 69 år, og det har altid været i min interesse at være en del af det. Da min far kunne mærke at han var klar til at træde tilbage, spurgte han mig om jeg var interesseret i at købe, da han vidste at jeg ville køre den videre i samme ånd, hvilket var meget vigtigt for ham.”

Stinne greb chancen med begejstring, og siden da har hun været den stolte ejer af Knuds Pølsevogn.

Hverdagen i pølsevognen er Stinnes passion, og hun fortæller, at det er kunderne, der driver hende frem. 

“Det er helt klart mine dejlige kunder, der driver mig. Der er ingen dage der er ens. Tit kommer der nogle der gerne vil have min hjælp til et eller andet - og jeg hjælper gerne hvis jeg kan. Og så elsker jeg mit dejlige personale, hvor vi sammen får det til at køre på bedste vis,” understreger indehaveren.


Pølsevognen ligger i hjertet af Horsens, på Vitus Berings Plads (Foto: Privat)

En hverdag som indehaver af en pølsevogn
Men hvad indebærer jobbet som indehaver af en pølsevogn egentlig? Det spurgte vi Stinne om.

“Mine opgaver er at få det hele til at køre. Jeg skal sørge for at der er pølser, brød, toast, sodavand og tilbehør nok til hver dag. Samtidig skal jeg have hverdagen til at hænge sammen mht. vagtplan. Jeg skal sørge for at pølsevognen til enhver tid altid er ren, pæn og indbydende,” fortæller hun og tilføjer:

“Jeg er i pølsevognen fra kl. 8 hver dag, for at lægge pølser på, så de er klar til vores skønne kunder, når vognen åbner kl 10.”

Et helt særligt minde fra vognen
I løbet af de mange år, Stinne har arbejdet i pølsevognen, er der skabt et væld af minder, men særligt et øjeblik står klart i hendes erindring. Det var en kunde, hvis kone var alvorligt syg. Manden kom ofte ned til pølsevognen bare for at snakke, og her var hun til stor hjælp.

“Han kom tit ned til mig bare for at snakke, hvor jeg bare lyttede og gav ham lidt af min tid. Hans kone blev rask, og deres børn kom og sagde tak for min store hjælp bagefter.”

“Jeg følte ikke, at jeg havde gjort noget særligt, men det var de små snakke med mig, der havde hjulpet ham igennem den svære tid. Det blev jeg utroligt glad for, og har også fået et helt specielt forhold til dem efterfølgende.”

Du har mulighed for at slå vejen forbi pølsevognen på Vitus Berings Plads 9 i Horsens. Derudover kan du finde meget mere om Knuds Pølsevogn v. Stinne på deres Facebookside.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Knuds Pølsevogn v. Stinne