Sublim opbakning da FC Horsens triumferede i sæsonåbner

FC Horsens Serie 2 Herrer (Foto: Søren Nørgaard)
Profilbillede

Tirsdag aften startede den nye sæson for FC Horsens, da de mødte Hatting-Torsted Fodbold i et sandt lokalopgør på Designa Arena. Sæsonåbneren bød sågar også på en 3-0-sejr til hjemmeholdet fra FC Horsens.

Anfører Søren Nørgaard kommer med sin umiddelbare reaktion på tirsdagens kamp:

“En rigtig solid indsats, og en god start på turneringen. Vi styrer kampen fra start til slut. Hatting Torsted bliver aldrig farlige, og har vel dårligt nok et skud på mål. En rolig dag på kontoret, specielt for vores keeper, og en kamp hvor vi kunne give masser af spilleminutter til hele 4 ungdomsspillere fra egne rækker - fantastisk!”

FC Horsens-mandskabet havde momenter, der især begejstrer anføreren:

“Vi er rolige på bolden og skaber mange chancer. Med lidt held kan vi sagtens prikke en eller to mere ind. Derudover arbejder vi hårdt for hinanden og løber de ekstra meter der skal til."

"I lokalopgør er det som regel det hold, der vil det mest, der løber med sejren, og vi er rigtig godt tilfredse med at kunne hive en sejr hjem til vores trofaste RED ARMY-fans. En sublim opbakning!”

Derudover fremhæver Søren Nørgaard især flere gode præstationer fra tirsdagens flotte sejr:

“Der var mange gode præstationer i dag. Cramer får scoret, Licht får scoret og defensivt var vi bundsolide. Jeg vil dog generelt fremhæve de unge gutter. Young Guns bringer en god energi, og det er fedt at se at de bare kører på. Emin får også krydret sin indsats med et mål og en assist - verdensklasse!”

Med hjemmesejren i hus kan FC Horsens nu se frem til, at de i den kommende runde møder Prügelknabe IK ved Rosenvangsskolen søndag den 14. august klokken 13:00.

Kampens resultat: 3-0 til FC Horsens
Række: Herrer Serie 2

Mål
22'1-0Mathias Cramer
71'2-0Marcus Lichtenstein
85'3-0Emin Ibisevic Budimovic

Kilde: Anfører Søren Nørgaard, FC Horsens - Herrer Serie 2
Flere artikler