Succesfuldt DM Junior for Horsens Svømmeklub

Katrine Stoltenhoff vinder bronze på 50m brystsvømning (Foto: T. Andkjær Kristensen)
Profilbillede

Af: Tais Andkjær Kristensen // Horsens Svømmeklub

Horsens’ junior svømmere satte et solidt aftryk på dette års Danske Juniormesterskaber på kortbane i Esbjerg, hvor 12 unge og talentfulde svømmere stillede til start.

Horsens-svømmerne kom bragende fra start på førstedagen og leverede en lang perlerække af stærke præstationer igennem hele stævnets fire konkurrencedage på Svømmestadion Danmark.

Her blev den ene personlige rekord afløst af den anden. Herudover var Horsens’ stærkt repræsenteret med Matti Andersen, Tobias Wemmelund, Sofie Schmidt-Petersen, Julie Olsen og Katrine Stoltenhoff i finalerne. 

Trods den lange liste af nævneværdige præstationer fra de mange dygtige Horsens svømmere, så skal specielt en præstation fremhæves. Katrine Stoltenhoff lykkedes med at vinde bronze på 50m brystsvømning med kun to tiendedele af et sekund fra sølvet på sidstedagen.
 
Det bliver yderst spændende at følge de meget unge og talentfulde juniorsvømmere i fremtiden. Det er mange år siden at talentmassen i Horsens og omegn har været så stor og set så lovende ud.
 
Kilde: Tais Andkjær Kristensen
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.