Tæt kamp da FC Horsens led et ærgerligt nederlag i varmen

FC Horsens Serie 3-herrer (Foto: René Cramer)
Profilbillede
dato

Søndag skulle FC Horsens møde Vejle FC på udebane. Desværre var det et slukøret udehold, der måtte rejse hjem fra Vestre Stadion med et 3-2-nederlag.

Derfor var det også en ærgerlig cheftræner for FC Horsens, René Cramer, vi fangede efter kampen.

“En lige kamp med masser af gode mål på en varm dag. Desværre fik vi ingen point med hjem.”

Der var dog nogle ting, som FC Horsens skulle have gjort anderledes for at få point. René Cramer havde følgende at sige til sine spillers præstation.

“Vi skal bruge vores gameplan i 90 minutter, og ikke kun i 45 minutter, samt undgå boldtab de forkerte steder på banen.”

Det er aldrig sjovt at tabe, men i det mindste var der ifølge René stadig positive elementer, man kunne tage med videre til næste opgør, da en enkelt spiller viste skarphed.

“Kampens spiller blev Niels Sønderby med en kasse og en assist”

På søndag den 12. juni skal FC Horsens møde Sole IF. Kampen fløjtes i gang klokken 13:00 på Designa Kunstgræs 1.

Kampens resultat: 3-2 til Vejle FC
Række: Herrer Serie 3 - Forår 2022