Tag til en anderledes og sjov litteratursalon

Profilbillede

Elsker du også skøre facts og unyttig viden, så skal du tage med til Litteratursalon på Horsens Bibliotek den 2. december, hvor der bliver fortalt om alverdens pudsige facts fra skønlitteraturens verden.

En ting er sikkert, du kommer bestemt klogere hjem, end da du tog af sted til Litteratursalon den 2. december mellem klokken 11.00 til 12.00 på Horsens Bibliotek – men klogere på præcis hvad, det er ikke til at sige. 

Ud fra dagens emne at gætte, kommer du klogere hjem på ret mange skøre og sjove facts, der tager afsæt i litteraturen og filmens verden, når Marie Hastrup Sørensen og Emil Aalykke hiver eksempler frem og fortæller om dem.

Makkerparret tager udgangspunkt i Michael Frederic Hawkins bøger ”Unyttige historiefacts” om blandt andet mad og drikke, sport og spil – her dykkes der bare ned i skønlitteraturens verden. Og det går blandt andet ud over en Hemmingway-novelle, Quentin Taratino og Dronningegambit samt meget mere.

Er det noget for dig? Det er gratis at være med, du kan blot møde op klokken 11.00 – i timerne efter dette arrangement finder et lignende sted, som handler om unyttige historiefacts, så du kan jo tage to i træk.

Kilde: Horsens Kommunes Biblioteker