Tag til juleklippe workshop på kunstmuseum

Profilbillede

Der er gratis entré hele dagen, når Horsens Kunstmuseum på søndag den 28. november inviterer til klippe og klistre dag på museet.

Tag hele familien under armen og brug din søndag på Horsens Kunstmuseum med at klippe julepynt og hygge. Søndag den 28. november inviterer museet til julehygge fra klokken 11.00 til 15.00 med fri entré.

Der er klippedag på museet, og du dukker bare op og deltager, som du har lyst. Det kræver ikke tilmelding, og når I bliver sultne, kan I tage i Café E og købe gløgg, æbleskiver, saft og småkager.
Når I har lavet jeres julepynt, kan I hænge det på museets juletræ og deltage i konkurrencen om en lille julegave fra museets butik. Konkurrencen løber indtil den 14. december klokken 16.00.

Hvis I mangler lidt inspiration til årets julegave, kan I også besøge museets butik, hvor der er alverdens skønner sager som legetøj, bøger, kunstbøger, plakater, keramik og meget mere. 

I er naturligvis også velkommen til at gå en tur rundt på museet og opleve alt den skønne kunst, når I er færdige med at lave julepynt. Ja, faktisk kan en god kunstoplevelse være det helt store punktum på en dejlig dag med familien på Horsens Kunstmuseum. 

Kilde: Visit Horsens