Tingene faldt fra hinanden for Horsens HK

Desværre var der ikke ligeså meget at juble over efter lørdagens kamp (Foto: Tina Højgaard)
Profilbillede
dato

Lørdagens opgør mellem Horsens HK og Sønderjyske Ungdom endte i et ærgerligt nederlag på hjemmebane til U17-pigerne fra Horsens HK.

Vi svinger rigtig meget i vores spil, gennem hele kampen. Kommer bagud med 4-5 mål i første halvleg, henter ind igen og går så til pause med 12-12. Vi er med i starten af første halvleg, og så ender vi i den dårligste periode, og det hele falder lidt sammen.

Sådan lyder den umiddelbare reaktion fra træner, Jakob Kruse.

På trods af, at Sønderjyske Ungdom besejrer Horsens HK, er der alligevel visse lyspunkter fra kampen, træneren lægger vægt på:

Jeg synes, at Ida Kjær og nytilkomne Andrea Jessen kom med god fart og gode dueller i dagens kamp. Der skal også lyde en tak til Nanna Poulsen og Frida Lindvig, for at støde til truppen og hjælpe, når vi var lidt nede på mandskab.

Kruse mener, at holdet skal oppe sig på visse punkter, inden næste kamp:

Vi skal fortsat arbejde med at se på de ting der fungerer, og så skal vi rykke sammen i bussen og finde en masse vilje og gejst frem, så vi som hold løfter hinanden. Vi skal have fundet succeserne frem.

Den næste modstander, mandskabet fra Horsens HK møder, er HEI/VRI. De spiller på BGI Akademiet torsdag den 10. marts med kampstart klokken 18:45.

Kampens resultat: 24-33 til Sønderjyske Ungdom
Række: U-17 Pige Liga

Kilde: Træner Jakob Kruse, Horsens HK - U-17 Pige Liga