To straffesparksmål gav sejren til FC Horsens U15

Profilbillede

Lørdagens møde mellem FC Horsens og FC Skanderborg på Designa Kunstgræs bød på en 2-0-sejr til hjemmeholdet.
Cheftræner Madsens umiddelbare reaktion på lørdagens kamp er:

Det var en god kamp mod en stærk modstander, og specielt deres dygtige centrale midtbanespillere gav os problemer, også vil jeg også uddele en stor ros til deres dygtige keeper som stod en rigtig stærk kamp, hvilket også resulterede i at vi fik begge vores mål via straffespark.

Trods roserne til modstandernes spillere, så havde FC Horsens-mandskabet også aspekter, der især begejstrer cheftræneren:

Vi får lukket godt af defensivt, hvilket gør at vi holder dem væk fra alt for mange store chancer, og så står vores dygtige keeper en brandkamp, og er vågen og klar i alle de situation hvor det er påkrævet, selv om det nu betyder han nok blive lidt ulidelig i den kommende uge til træning med hans clean sheet, men det tager vi med, da det er fortjent.

Derudover fremhæver Madsen især:

I dag vil jeg fremhæve to spillere, hvoraf den ene er vores keeper Kristian, for en ting at han er en dygtig målmand, men han er også en leder som er ekstrem dygtig til at guide og motivere holdet. Derudover er Elias også uundværlig, han kommer i mellem ekstremt mange bolde, og er ligeledes en leder som bidrager med lyd og guide de andre, og specielt i sådan en tæt kamp er sådanne to typer guld værd.

Med hjemmesejren i hus kan FC Horsens nu se frem til, at de i den kommende runde møder Herning Fremad på Herning Fremad's Kunstgræsbane 1 lørdag den 27. november klokken 12:00.

Kampens resultat: 2-0 til FC Horsens
Række: U15 Drenge Liga 2B

Mål
12'1-0Anton Holm Kjær ( str )
51'2-0Malthe Hejlskov ( str )

Kilde: Cheftræner Dan Madsen