Torsted-pigerne løb ind i et snævert nederlag i Mårslet

Foto: Torsted HK - U-17 Pige 2. Division.
Profilbillede
dato

I tirsdagens opgør led Torsted HK's U17-piger et snævert nederlag på 26-24 mod TMG Mårslet.

Kampen, der var tæt og spændende, efterlod Torsted HK's træner Morten Helwig med en bitter følelse, idet han mente, at sejren var inden for rækkevidde.

“Jeg sidder med en bitter fornemmelse dagen derpå, da jeg mener vi skulle have vundet kampen. Det var der også stor enighed om på holdet efterfølgende. Scorer vi på vores chancer, ville vi have vundet kampen.”

Helwig identificerede specifikke udfordringer i kampen, hvor holdet manglede gennemslagskraft i afgørende øjeblikke.

“Vi mangler i de vigtigste perioder af kampen at tackle igennem og finde den rette højde. Dertil så er der nu blevet et dårligt mønster, at vi ikke kan score på vores chancer. Vi skal også lære at bruge vores fløje noget mere i angrebsspillet.”

På trods af nederlaget, så Helwig også positive aspekter ved holdets præstation.

“Vi spiller som hold, og vinder og taber som hold. Dejligt med et hold der kan omstille sig hurtigt og er parat til det man smider i hovedet på dem.”

Torsted HK's U17-piger står nu over for udfordringen med at lære af denne kamp og forbedre sig på de områder, Helwig har udpeget.

Næste kamp for Torsted HK er torsdag 21. marts, hvor de skal møde Skødstrup SF på Torsted Hallen. Der er kampstart kl. 19:45.

Kampens resultat: 26-24 til TMG, Mårslet
Række: U-17 Pige 2. Division

Kilde: Træner Morten Helwig, Torsted HK - U-17 Pige 2. Division