Torsted SIK hentede første sejr i 1. division: "Velfortjent med den indsats vi leverede"

Foto: Torsted-SIK - U-15 Pige 1. Division B.
Profilbillede
dato

Onsdag stod Torsted SIK overfor Holstebro Håndb.90 i en spændende håndboldkamp i Torsted Hallen. Hjemmeholdet formåede at sikre sig en velfortjent sejr på 16-11.

Holdleder for hjemmeholdet, Line Stausgaard Hansen, var meget tilfreds med holdets præstation.

"Vi er super glade for vores første sejr i 1. division. Den var velfortjent med den indsats vi leverede i dag."

Hun fremhævede også nogle af spillerne fra Torsted, der imponerede i særlig grad. Særligt forsvarsspillerne blev rost for at holde Holstebro på blot 11 scoringer.

"Vi spillede godt forsvarsmæssigt over hele linjen i dag. Nicoline Jespersen og Lærke Wangsøe Knudsen fightede ekstra godt i det fremskudte forsvar og fik lukket ned for Holstebro. Josefine Algreen stod stærkt i forsvaret i dag og leverede scorede flotte mål i den anden ende. Maja Hansen stod en flot kamp og lukkede målet godt af."

"Pigerne spillede i dag en flot kamp forsvarsmæssigt. Her stod de tæt sammen og blev ved med at fighte. Vi havde nogle fine indspil til stregen og gode gennembrud. Pigerne kæmpede og holdt gejsten og humøret hele kampen."

Dog erkendte hun også, at der er plads til forbedring:

"Angrebsmæssigt skal vi til næste kamp steppe op. Vi skal have mere tempo og flow i angrebet og i højere grad spille som et hold."

Næste kamp for Torsted SIK er søndag 25. februar, hvor de skal møde Gødvad GIF på Gødvad-Hallen. Der er kampstart kl. 14:00.

Kampens resultat: 16-11 til Torsted SIK
Række: U-15 Pige 1. Division B

Kilde: Holdleder Line Hansen, Torsted-SIK - U-15 Pige 1. Division B