Torsted SIK's U15-piger lider snævert nederlag mod Silkeborg-Voel KFUM

Foto: Torsted-SIK - U-15 Pige 1. Division B.
Profilbillede
dato

Torsted SIK's U15-piger stod over for Silkeborg-Voel KFUM i torsdagens spændende hjemmekamp, som desværre endte med et hjerteskærende nederlag på 14-13.

Denne kamp gav Torsted SIK muligheden for at tage revanche efter et tab på udebane ugen forinden, men skæbnen ville, at historien gentog sig med en tæt og nervepirrende afslutning.

Line Hansen, holdleder for Torsted SIK, udtrykte sin skuffelse over resultatet, men anerkendte også pigernes kampgejst og indsats.

“Kampen var nærmest en kopi af vores sidste møde med Silkeborg-Voel. Trods en hård start, hvor vi hurtigt kom bagud, formåede pigerne at kæmpe sig tilbage inden halvtid. Forsvaret og vores målvogter stod stærkt i anden halvleg, hvilket gjorde kampen utroligt spændende indtil de sidste minutter,” sagde hun.

Kampen bød på drama indtil det sidste, hvor Torsted SIK, med kun 2 minutter tilbage, måtte se sig ramt af 2 udvisninger, hvilket tvang dem til at spille med 4 spillere. I det afgørende minut lykkedes det for Silkeborg-Voel at score det vindende mål.

Til trods for nederlaget, var der flere positive aspekter at tage med fra kampen. “Forsvarsspillet var i top, og spillerne holdt hinandens moral højt gennem hele kampen. Maja Hansen i målet leverede en fremragende indsats ved blandt andet at redde 2 straffekast,” pointerede Hansen.

For at forberede sig til næste kamp, understreger holdlederen behovet for forbedring: “Vi skal blive bedre til at udnytte vores 100% chancer.”

Den næste modstander, mandskabet fra Torsted SIK møder, er AGF-Lyseng Håndbold. De spiller på Torsted Hallen torsdag den 21. marts med kampstart klokken 19:30.

Kampens resultat: 13-14 til Silkeborg-Voel KFUM
Række: U-15 Pige 1. Division B

Kilde: Holdleder Line Hansen, Torsted-SIK - U-15 Pige 1. Division B