Turismen i Horsens og omegn rider på en bølge

Profilbillede
Astrid Bruun

Det har været en succesfuld juli for den lokale turisme i Horsens, og campingplads, hoteller og vandrehjem fortæller, at de er mere end godt tilfredse med sommerens bookinger. 

De udenlandske gæster er tilbage i byen, og så har mange danskere også bestilt overnatning på enten campingplads eller andet i byen, skriver Horsens Folkeblad.

Der er gang i udlejningen og sågar udsolgt flere steder – blandt andet på Horsens City Camping. Her har det meste af juli været udsolgt, og de fortæller til avisen, at størstedelen af gæsterne kommer fra Danmark. Men at der også er rigtig mange tyskere og gæster fra Holland, Sverige, Norge og Frankrig.

På hotellerne i byen ser de samme tendens – at juli er en succes. Her kan det være svært at forudse, hvordan dagene bliver, fordi mange bestiller i sidste øjeblik. Men det har mange gjort.

Hos Destination Kystlandet arbejder man for at øge synligheden og interessen for blandt andet Horsens, og de kan også mærke den stigende interesse for blandt andet Horsens-området, skriver Horsens Folkeblad, der har været i kontakt med dem og flere af de store turistdestinationer. Alle melder, at der er godt gang i turismen i byen i år – og mon ikke det er tiltrængt efter et par svære år for den branche. 

Kilde: Redaktionen