U12-drengene fra Horsens FS får en god sæsonstart i Skanderborg

Profilbillede
dato

Horsens fS' U12-drenge lagde en målrettet indsats for dagen ved lørdagens opgør mod FC Skanderborg, da mandskabet besøgte Normal Arena.

I løbet af de første 10 minutter skulle HFS-holdet lige arbejde sig igennem en periode med små udfordringer, hvor Skanderborg havde kontrol over begivenhederne.

Efter denne indledende fase fik HFS-bedste mere kontrol over spillet. Midtvejs i første halvleg formåede Anton Bryde at bryde igennem på højresiden og levere et skarpt og præcist indlæg. Dette førte til, at Christian Skov Nørby kom på bolden og headede den i mål uden nogen mulighed for Skanderborgs målmand, hvilket bragte stillingen til 0-1.

Senere udvidede selvsamme Nørby føringen til 0-2. Efter dette forsøgte Skanderborg at skabe chancer og komme igennem med 2-3 forsøg, men blev stoppet af en stærkt præsterende Sebastian Stenhøj Madsen i HFS-målet.

Oscar Bak Andersen sikrede en 0-3 sejr med en imponerende frisparks-scoring.

Holdet viste en imponerende kollektiv præstation, hvor alle spillere leverede deres bedste. Denne gode indsats resulterede i, at sejrherrene fra Horsens fS tog tre point med hjem. De kan nu bygge videre på dette positive momentum indtil deres kamp mod Haderslev FK lørdag den 26. august.

Næste kamp for Horsens fS er lørdag 26. august, hvor de skal møde Haderslev FK på Jacobsen Plus - Kunst Arena 4. Der er kampstart kl. 11:00.

Kampens resultat: 0-3 til Horsens fS
Række: U12 Drenge A1