U19-pigerne henter tredje sejr på stribe efter tæt opgør: "Klart vores bedste defensive præstation til dato"

Foto: Horsens HK - U19 Pige Liga.
Profilbillede

Horsens HK vandt i søndagens tætte og intense kamp mod Aarhus United, med en smal margin på 18-17 i Dagnæs Hallen. Det var en kamp præget af stærkt forsvarsspil og fremragende præstationer fra begge hold.

Hjemmeholdets træner, Ronni Boy, var meget tilfreds med holdets defensive præstation og kaldte det endda deres bedste til dato. I samme ombæring roser han holdets dygtige målvogter.

“Det er klart vores bedste defensive præstation til dato. Det er helt enestående vi kunne vinde denne kamp, hvor vi havde meget få resurser at gøre med. Nico i målet med 50% var outstanding.”

“Vi dækkede virkelig godt op i forsvaret, og Nicoline Skjærris stod helt fantastisk i målet. Hun holdt et godt United-hold fra fadet i dag.”

Men det var ikke kun Skjærris, som Ronni Boy ønskede også at fremhæve.

“Orgesa som kun er U17 spiller på dåbsattesten, men hun var virkelig god i angrebet på sit fintespil. Smilla Hede var også god, da kampen skulle afgøres.”

Horsens HK's Smilla Hede var tilfreds med, at man formåede at slide sejren i hus i en kaotisk kamp.

“Jeg synes, at vi spiller en lidt kaotisk, men også intens kamp med mange fejl fra begge hold. Det blev virkelig en arbejdssejr efter mange store og vigtige redninger fra vores målmand, Nico, og selvom ikke alt gik vores vej, kæmpede vi alt hvad vi kunne og endte heldigvis med at trække det længste strå.”

Næste kamp for Horsens HK er torsdag 23. november, hvor de skal møde Ikast Håndbold Ungdom på Sportscenter Ikast. Der er kampstart kl. 20:20.

Kampens resultat: 18-17 til Horsens HK
Række: U-19 Pige Liga

Kilde: Træner Ronni Boy, Horsens HK - U-19 Pige Liga