Udviklingskonsulent til styrkelse af lokale idrætsforeninger hos DGI Sydøstjylland

Profilbillede
dato

Vi søger en kollega, der har både engagement og fingre dybt begravet i foreningslivet og som hver dag kan se sig selv arbejde strategisk og målrettet med at udvikle de lokale idrætsforeninger i DGI Sydøstjylland.

Arbejdsopgaven
Som udviklingskonsulent skal du arbejde med udvikling af de 500 medlemsforeninger i DGI Sydøstjylland.

  • Du skal både arbejde med de foreninger, vi allerede har en tæt relation til og samtidig være i stand til at etablere samarbejder med foreninger, som kan have gavn af DGI´s kompetencer.
  • Du skal med et strategisk og visionært afsæt imødekomme foreningernes behov og synliggøre deres muligheder gennem nysgerrighed og dialog.
  • Du skal støtte, skubbe og rådgive den enkelte forening med sigtet om at lykkes sammen.
  • Du kommer til at lede udviklingsprocesser og afholde foreningsmøder samt facilitere udviklingsforløb i foreninger, f.eks. med henblik på nye aktivitetsudbud og målgrupper i foreningen, optimering af foreningernes organisering eller rekruttering af frivillige.

Din faglige og personlige baggrund
Ingen kan alt, men vi forestiller os, at du kan nikke ja til de fleste af disse kompetencer:
  • Du har undervisningserfaring.
  • Du har et stærkt kendskab til foreningslivet og en stor erfaring med de muligheder og udfordringer en forening favner.
  • Du har erfaring med og motiveres af at arbejde med en udpræget grad af systematik og strategi ud fra en tydelig handleplan.
  • Du er god til at skabe relationer og netværk gennem tryghed, ansvarlighed og opmærksomhed på andre, samt evner at kommunikere tydeligt og korrekt.
  • Du kan vise retningen og tør give slip på opgaverne, når andre skal tage over.
  • Du kan se styrken i og bidrager til et tæt og ligeværdigt teamsamarbejde med din kolleger.

Vi tilbyder
I DGI Sydøstjylland er vi 27 idrætsglade og passionerede kollegaer, som tripper for at høre om dine oplevelser i weekenden over frokosten, og samtidig tør udfordre dig i faglige drøftelser over skrivebordet. Vi har et fagligt miljø, som bygger på kollegial sparring, teamsamarbejde og opgavedeling.

Et sundt fællesskab er vigtigt for os, og vi benytter enhver lejlighed til at styrke det. Fx giver vi mulighed for en times betalt medarbejdermotion sammen én gang om ugen, som giver smil på læben - og nogle gange også sved på panden.

Hos os har du ansvar for og stor indflydelse på egne opgaver inden for de aftalte rammer. Jobbet er fleksibelt ift. tilrettelæggelsen af dine arbejdstider. Det giver mulighed for overskud og en god balance i både arbejdsliv og privatliv, så vi kan være nærværende og stærke begge steder.

Arbejdssted og arbejdstid
DGI Sydøstjyllands kontor, Langmarksvej 57, 8700 Horsens

Stillingen er en fast stilling med en arbejdstid på 37 timer ugentligt. Du skal være indstillet på, at en del af arbejdstiden ligger om aftenen og i weekenden.

Lønnen er 35.000 om måneden.

Ud over lønnen tilbydes du pension, betalt internet, sundhedsforsikring og gode personaleforhold - herunder medarbejdermotion i arbejdstiden, personaleforening samt frokost, kaffe- og frugtordning.

Praktisk
Ansøgningsfristen er onsdag den 7. august 2024.
Første samtale runde forventes gennemført mandag den 19. august. Anden samtale runde forventes gennemført mandag den 26. august.

Spørgsmål?
Du har mulighed for at få svar på spørgsmål vedr. stillingen ved at kontakte Lene Koch, afdelingsleder, på tlf. 23 29 89 68.
 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Horsens Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

DGI, Langmarksvej 45, 8700 Horsens

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 07-08-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6071457

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet