Utroligt forsvar banede vejen for Egebjerg IF

Profilbillede
dato

Give håndboldklub havde taget turen til Egebjerg-Hallen, hvor Egebjerg IF gjorde det onde ved gæsterne, der blev sendt hjem med cifrene 14-6.

Derfor var det også en tilfreds Marie Nielsen træner for Egebjerg IF, vi fangede til en reaktion på kampen.

Vi spillede en god kamp - især i forsvaret. Give formåede kun at score ét mål i 2. halvleg. Vores angreb gik lidt for langsomt i første halvleg, men vi fik meget mere gang i det i 2. halvleg, hvor vi også fik åbnet op ude bagfra.

Marie havde også et par ord at sætte på sit holds vindende indsats.

Det var især forsvaret der fungerede rigtig godt. I anden halvleg fik vi lukket helt ned for Give, der havde meget svært ved at finde åbninger i vores forsvar.

Egebjerg IFs præstation udmundede sig i to point, og træner Nielsen kan ikke være andet end tilfreds med sine spillere.

Jeg synes, at det var en flot holdindsats i dag, hvor alle kæmpede godt. Vi fik desværre skadet en af vores spillere, hvis skulder gik af led, så hun er desværre ude resten af sæsonen. Hele holdet føler meget med hende, og vi skulle lige koncentrere os om at fokusere på kampen efter at hun var blevet skadet.

På lørdag den 26. februar møder Egebjerg IF Ejstrup/Hærvejen. Kampen fløjtes i gang klokken 13:50 i Egebjerg-Hallen.

Kampens resultat: 14-6 til Egebjerg IF
Række: U-15 Piger C

Kilde: Træner Marie Nielsen, Egebjerg IF - U-15 Piger C