Afbudsramte Hatting/Torsted/Stensballe tilkæmpede sig et enkelt point i Sønderjylland

Hatting/Torsted/Stensballe - U16 Piger Liga 2 (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

Sønderborg Q og Hatting/Torsted/Stensballe mødtes i en spændende kamp på Dagli’ Brugsen Dybbøl Arena. Hjemmeholdet startede kampen stærkt og fik scoret et mål kort før pausen.

Efter pausen kom udeholdet stærkt tilbage og fik udlignet til 1-1 i det 72. minut. Målscoreren var Cecilie Møller.

Træner for udeholdet, Lasse Hedegaard, var imponeret over sine spilleres præstation, da de havde flere afbud og måtte hente hjælp fra U15-holdet. Han roste hele holdet for at stå sammen og kæmpe flot for at få et point med hjem.

“Vi havde en del afbud pga eksamen og andet. Så jeg var spændt på hvordan det ville påvirke vores hold. Men man må bare sige at pigerne virkelig kæmpede flot og fik fortjent point med hjem.”

Hedegaard fremhævede også holdets flotte spil og fight, da de kom bagud. Han mente, at holdet havde det lidt svært med Sønderborgs offensive spillere, men at de selv blev farlige stort set hver gang, de var omkring modstanderens mål.

“Vi havde det lidt svært med Sønderborgs offensive spillere, men omvendt blev farlige stort set hvergang vi var omkring deres mål. I første halvleg havde vi to store chancer og havde vi ført ved pausen havde det måske været lidt ufortjent.”

“Vi kommer bagud kort inde i anden halvleg, men pigerne kæmpede sig flot tilbage og vi score et flot mål og havde også et par chancer mere til at vinde kampen.”

Selvom udeholdet havde et par chancer mere til at vinde kampen, var Hedegaard alligevel tilfreds med det ene point. 

“Jeg vil gerne rose hele holder for at stå sammen på trods af afbud og nye spillere med for første gang. De levede godt spil og fight da vi kom bagud.”

På mandag den 29. maj skal Hatting/Torsted/Stensballe møde Vinding SF .Kampen fløjtes i gang klokken 12:30 på Vinding Stadion.

Kampens resultat: 1-1 til Hatting/Torsted/Stensballe
Række: U16 Piger Liga 2

Kilde: Træner Lasse Hedegaard, Hatting/Torsted/Stensballe - U16 Piger Liga 2