Eminent præstation af HT/SIK-pigerne i storsejr: “Det er fantastisk at være træner for dette hold”

Hatting/Torsted/Stensballe IK - Jyllandsserien Kvinder (Foto: Privat)
Profilbillede

I dagens fodboldkamp mellem HT/SIK og NRUI/HTS var det hjemmeholdet, der trak det længste strå og vandt med hele 5-0.

Allerede i det femte minut scorede Lykke Schou Andersen det første mål for hjemmeholdet, og hun fortsatte sit målscoringsræs i det 29. minut, hvor hun scorede sit andet mål i kampen. I anden halvleg var det Orkena Edward, der tog over og scorede to mål i træk i det 62. og 65. minut. Til sidst var det igen Lykke Schou Andersen, der scorede sit tredje mål i kampen i det 79. minut, og dermed fuldførte sit hattrick.

HT/SIK-træner, Daniel Rosenqvist, var meget tilfreds med holdets præstation. Han havde udarbejdet en gameplan, som holdet fulgte til punkt og prikke, og det resulterede i en fortjent sejr.

“JA TAK! Endelig fik vi endnu en sejr som fortjent! Det er fantastisk at være træner for dette hold, som bare er villige til at knokle, som de gjorde igen i dag. Wow en indsats over hele linjen. Det var skønt at høre holdet synge sejrssangen endnu en gang.”

Rosenqvist fremhævede hele holdets indsats, men pigerne stemte selv på Lykke Schou Andersen og målmand Laura Waldow som dagens spillere.

“Det er ikke fair, at udpege en enkel spiller, når HELE holdet spillede så flot og godt sammen. Alle spillerne fortjener stående bifald. Men pigerne stemte selv på hattrickhelten - og vores anfører - Lykke Schou Andersen, samt vores nye målmand, Laura Waldow, som dagens spillere, og den går jeg med på. Klassemålmand vi har fået i Laura!”

Rosenqvist var også glad for holdets presspil i anden halvleg, men han mente, at holdet stadigvæk skal være mere skarpe og kyniske foran målet. Alt i alt var det en flot sejr til HT/SIK, som viser, at holdet er i god form og klar til at tage udfordringerne op i de kommende kampe.

HT/SIK-anfører, Lykke Schou Andersen, giver også sin reaktion på den flotte sejr:

“Kampen mod Næsbjerg var nøglekampen for at os, da vi kæmper imod det hold i ligaen. Derfor var det drønvigtigt at vi fik tre point i dag, og heldigvis for det, så bankede vi mål ind! Pigerne var klar fra start, vi spillede godt hele vejen rundt og alle kæmpede for de vigtige point!”

“Så vi var glade og lettet efter kampen, hvor der var øl og musik i omklædningen og fællesspisning efterfølgende. Nu venter der endnu flere kampe, hvor vi skal ud og have point og håber på at kunne drille toppen også. En kæmpe ros til alle pigerne, og tak til tilskuere for opbakning! Solen skinnede og det blev den ved med!”

På tirsdag den 30. maj skal HT/SIK møde Silkeborg IF Q. Kampen fløjtes i gang klokken 18:30 på Søholt Idrætsanlæg.

Kampens resultat: 5-0 til HT/SIK
Række: Jyllandsserien Kvinder

Kilde: Cheftræner Daniel Rosenqvist, Hatting/Torsted/Stensballe IK - Jyllandsserien Kvinder