FC Horsens-herrerne manglede kynismen i nord: “En frustrerende kamp“

FC Horsens Serie 1 (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

Efter en hård kamp endte tirsdagens opgør mod Stavtrup IF med, at FC Horsens indkasserede et nederlag på 3-0.

Anfører Søren Nørgaard var tydeligt frustreret efter nederlaget til Stavtrup, som man slog i seneste indbyrdes opgør, samt efter en rodet kamp på en nærmest umulig bane.

“En frustrerende kamp hvor vi har svært ved at finde rytme. Det bliver en meget rodet affære. Vi vil gerne spille fodbold langs med græsset, men det var svært på en elendig græsbane. Det passede dog vores modstander særdeles godt, de pumpede bolde fra bagkæden og samlede alt det løse op. Det havde vi problemer med at omstille os på.”

Selvom man havde håbet på mere, så måtte FC Horsens konstatere, at præstationerne skal oppes i begge ender. Søren Nørgaard mener i hvert fald, at der er plads til forbedring:

“Vi skal være mere kyniske og skarpe i felterne. Det er for nemt at score mål imod os, og vi brænder for mange chancer.”

Oven på nederlaget til Stavtrup, er der nu ekstra fokus frem mod næste kamp. Selvom det endte med et ærgerligt nederlag, fremhæver anføreren følgende:

“Der var debut til vores målmand, Nicolai Holm Eghøj, som spiller en flot kamp på trods af svære betingelser. Vi har nu haft fire forskellige målmænd i blot syv kampe.”

I næste omgang er det Viby IF, FC Horsens møder til et opgør på Viby Idrætspark. Kickoff klokken 14:00, søndag den 7. maj.

Kampens resultat: 3-0 til Stavtrup IF
Række: Herrer Serie 1

Mål
11'1-0Jonas Bjorholm Andersen
35'2-0Rasmus Juul Pedersen
57'3-0Jonas Bjorholm Andersen

Billeder

Kilde: Anfører Søren Nørgaard, FC Horsens - Herrer Serie 1